Dieselmonteur scheepsbouw

Wij zijn met spoed op zoek naar!

Dieselmonteur scheepsbouw m/v fte

Ben jij een enthousiaste dieselmonteur en voel jij je thuis in een maritieme werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Jij gaat er samen met je collega’s op de jachthaven voor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over het onderhoud van hun schip. Je hebt vanuit je functie contacten met klanten en leveranciers en je kan je kennis overdragen aan klanten en collega’s (evt. leerling dieselmonteurs).

Je werkt op meerdere locaties en in je afwisselende functie bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:

 • Onderhoud van diesel / verbrandingsmotoren.
 • Montage en reparatie van onderdelen van motoren van schepen.
 • Machinebankwerken en las- draai en freeswerk.
 • Uitvoeren van gasveiligheid inspecties.
 • Algemeen werkplaats en onderhoudswerk.
 • Winterberging / tewaterlating / varen en manoeuvreren van schepen.
 • Op- en aftuigen van schepen.

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige monteur die vanuit zijn (maritiem) technische vakkennis en vaardigheden breed inzetbaar is op verschillende werkzaamheden aan schepen. Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

 • Je kunt zelfstandig als dieselmonteur aan de slag en hebt reeds ervaring opgedaan (als monteur van schepen of van trucks, vrachtwagens, etcetera)
 • Je bent fysiek fit en kan je als het moet in lastige bochten wringen om goed je werk te kunnen doen op die lastig te bereiken plekken in een schip.
 • Je bent bereid je vakkennis up-to-date te houden.
 • Heb je affiniteit met de watersport? Dan is dat een grote pré!

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 30 man in de leeftijd 20-55. Op de werkplaats werken ongeveer 25 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers die worden aangestuurd door werkvoorbereiders. Naast officieel Volvo Penta dealer vertegenwoordigt Flevo Marina nog vele andere dealerschappen.

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons een contract voor 30,4 – 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als dieselmonteur in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief