Winterberging bij Flevo Marina

De jachthaven van Flevo Marina beschikt over 3.550 m2 aan overdekte winterstalling. Deze overdekte winterstalling is verdeeld over een 1.400 m2 grote verwarmde loods en een 2.150 m2 grote geïsoleerde loods. De doorrijhoogte is maximaal 6 meter. Daarnaast biedt Flevo Marina 17.000 m2 aan stalling op de wal en een ruime mastenberging. Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming doordat zij gebruik kunnen maken van een kraan met een vermogen tot 50 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton.

Hét moment voor de jaarlijkse check-up

Winterberging is bij Flevo Marina meer dan een boot op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten.
Zo wordt het schip aan de hand van een checklist gecontroleerd en worden de daaruit volgende adviezen met de klant overlegd.
Alles om uw schip weer tip top in orde te maken voor het nieuwe vaarseizoen!

Winterberging Yachtservice en Refit Flevo Marina
Winterberging bij Flevo Marina

Zonder zorgen over uw schip de winter in?

Laat uw schip dan veilig overwinteren in één van onze verwarmde of geïsoleerde hallen of op de wal.

Om hoge druk op de romp te voorkomen, gebruikt Flevo Marina onder andere zeer solide bokken. Voor grote schepen zetten wij speciale – op maat gemaakte bokken in.

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Keuring tijdens winterberging. Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren.

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst winterberging

Winterbergingovereenkomst

Download overeenkomst

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief