Welkom bij Flevo Marina Jachthaven

Winterberging bij Flevo Marina

De jachthaven van Flevo Marina beschikt in totaal over 3.550 m2 aan overdekte winterstalling. Deze overdekte winterstalling is verdeeld over een 1.400 m2 grote verwarmde loods en een 2.150 m2 grote geïsoleerde loods. De doorrijhoogte is maximaal 8 meter. Daarnaast biedt Flevo Marina 17.000 m2 aan stalling op de wal en een ruime mastenberging. . Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming doordat zij gebruik kunnen maken van een kraan met een vermogen tot 50 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton.

Hét moment voor de jaarlijkse check-up

Winterberging is bij Flevo Marina meer dan een boot op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De monteur die op het schip, de motor en het sanitair winterklaar maakt, werkt met een checklist. Zo wordt uw schip grondig gecontroleerd.

Winterberging Flevo Marina

Zonder zorgen over uw schip de winter in?

Laat uw schip dan veilig overwinteren in één van onze verwarmde of geïsoleerde hallen of op de wal.

Bij het transport wordt elk risico vermeden. Om hoge druk op de romp te voorkomen, gebruikt Flevo Marina onder andere zeer solide bokken. Voor grote schepen zetten wij speciale bokken in en een hydraulische botenwagen met een capaciteit tot 70 ton. Deze wagen stuurt de drukverdeling over de romp bij.

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Keuring vlotten reddingsvesten en brandblussers

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst winterberging

Winterbergingovereenkomst

Download hier de winterbergingovereenkomst