Uw ligplaats in een van de beste havens

Onze haven ligt direct aan het IJsselmeer en biedt naast ruime ligplaatsen vele extra faciliteiten.

Flevo Marina maakt deel uit van SkipsMaritiem. Hierdoor kunt u profiteren van de vele voordelen van de Membership Card!!

Één ligplaats, vele extra’s

Een jaarligplaats bij Flevo Marina biedt u diverse voordelen en gemak! Zo ontvangt u als vaste ligger de SkipsMaritiem Membership Card. U ontvangt onder andere 50% korting op het kraantarief voor kort onderhoud aan uw schip op de wal.

Flevo Marina, ideale uitvalsbasis aan het IJsselmeer voor vaartochten naar historische Zuiderzeestadjes, Friese meren, Randmeren en de Waddeneilanden.

Direct aan het IJsselmeer

Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

Zeer ruime ligplaatsen

Flevo Marina is een ruim opgezette jachthaven. De ligplaatsen variëren van 7 tot en met 20 meter. Een kwart van onze ligplaatsen heeft een zijsteiger. Schepen van 6 tot maximaal 25 meter lengte en 3 meter diepgang hebben moeiteloos toegang tot de jachthaven.

 Uitgebreide faciliteiten

Alle faciliteiten op de jachthaven, maken de jachthaven tot een complete thuishaven. Zo vindt u op de haven o.a. een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling, winterberging, watersportwinkel, supermarkt, restaurant, wasserette, verhuur van appartementen en chalets, fietsverhuur, zeilmakerij, makelaar.

Inclusief winterberging

Kiest u voor een jaarligplaats inclusief winterstalling, dan loopt uw voordeel nog verder op. Op de winterbergingsfactuur wordt dan de winterligplaats verrekend! Voor een schip van 11 meter betekent dit maar liefst een korting van € 412,00.

 Scherpe All in tarieven

Wij leveren full-service voor, indien gewenst, een scherp all-in tarief. Dus geen onverwachte kosten achteraf!

Wilt u meer informatie of een verzoek tot terugbellen?

Naar formulier
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief