Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Watersportwinkel

Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw schip, wilt u een kwalitatief hoogwaardig zeilpak of zoekt u modieuze vrijetijdskleding? Wij bieden u naast goede service een uitgebreid assortiment aan technische accessoires voor het in-  en exterieur van uw schip.

De watersportwinkel van Flevo Marina is dealer van gerenomeerde watersport merken.

De watersportwinkel van Flevo Marina biedt u een breed assortiment aan scheepsbenodigdheden om uw verblijf op uw schip nog meer te veraangenamen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • elektronica, navigatiekaarten en apparatuur
  • onderhoudsmiddelen, verf en verlichting
  • lijnen (eventueel op maat gemaakt door onze tuigerij)
  • reddingsvesten en –vlotten, rubberboten en motoren
  • touwwerk, olielampen en teakaccesoires
  • nautische cadeaus etcetera

Vindt u uw benodigde scheepsonderdeel niet terug in ons assortiment? Vraag het ons!. Wij maken er een sport van om u te voorzien van de meest uiteenlopende scheepsonderdelen.

De service van de watersportwinkel van Flevo Marina blijft niet alleen beperkt tot de verkoop van scheepsbenodigdheden en watersportkleding. U kunt in onze winkel ook uw bootbelettering bestellen en uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laten keuren. Via de watersportwinkels kunt u (op bestelling) ook een reddingsvlot huren.

Zeil- en vrijetijdskleding

In de watersportwinkel van Flevo Marina kunt u zich van top tot teen in het nieuw steken. Onze collectie van zeil- en vrijetijdskleding voor jong en oud bestaat uit gerenommeerde topmerken als Dubarry, Helly Hansen, Lizzard, en Musto. Nieuw in ons assortiment is het welbekende merk Sperry.

Ons assortiment is Hi-tech volgens de laatste watersportmode.

Bekijk onze vacatures