Unieke drijvende chalets

In de haven van Flevo Marina en op steenworp afstand van het strand drijven enkele chalets. Hier kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven! Heeft u slaapplaatsen nodig tijdens een weekendje zeilen met familie en/of vrienden, dan is een chalet ideaal. Ook is het een goede basis om vanaf uw chalet de omgeving van Lelystad te verkennen. U kunt de chalets voor een week, een midweek of een weekend huren.

Reserveren kan via de website van Best Marine.

Waterchalet Lodge (4 personen)

De Lodge met twee slaapkamers heeft een woonoppervlakte van ca. 25 m2. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer een stapelbed. Deze pittoreske vakantiewoning heeft twee openslaande deuren naar het ruime privéterras.

Waterchalet Flevo (max. 6 personen)

De Flevo heeft een woonoppervlakte van ca. 28 m2 en beschikt over twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden. In het woongedeelte kunnen twee extra slaapplaatsen gecreëerd worden. De vakantiewoning is eigentijds ingericht en krijgt door de patrijspoorten een maritieme uitstraling met prachtig uitzicht op de haven.

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief