Winterberging bij Flevo Marina Laat uw boot veilig overwinteren in één van onze hallen of op de wal.

Winterberging hét moment voor de jaarlijkse check-up

Zonder zorgen over uw schip de winter in? Laat uw schip dan veilig overwinteren in één van onze hallen, geïsoleerd of verwarmd. Naast de overdekte winterstalling, biedt Flevo Marina ook stalling op de wal aan. Wilt u uw schip in het water laten? Dat kan uiteraard ook. Voor jaarligplaatshouders zijn de kosten, gedurende de wintermaanden, bij de prijs inbegrepen.

Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming doordat zij gebruik maken van een kraan met een vermogen tot 40 ton en transportmogelijkheden tot 60 ton.

Yachtservice en refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Flevo Marina méér dan een boot op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. Gedurende de winterperiode zorgen wij ervoor dat uw schip weer helemaal klaar is voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn ervaren vakmensen en werken met moderne apparatuur en een checklist. Uw schip gaat goed voorbereid de winter in en wordt in het voorjaar weer in perfecte staat te water gelaten.

Winterberging bij Flevo Marina. Yachtservice en refit tijdens de winterberging.

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Wij verzorgen dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het eind van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Dus is uw vlot, vest of blusser aan keuring toe? Breng het ons en wij doen de rest.

Prijslijst winterberging

Download

Winterbergingovereenkomst

Download

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief