Winterberging bij Flevo Marina Laat uw boot veilig overwinteren in één van onze hallen of op de wal.

Winterberging hét moment voor de jaarlijkse check-up

Voor de winterberging bij Flevo Marina beschikken wij over 3.550 m2 aan overdekte winterstalling. Deze overdekte winterstalling is verdeeld over een 1.400 m2 grote verwarmde loods en een 2.150 m2 grote geïsoleerde loods. Daarnaast biedt Flevo Marina 17.000 m2 aan stalling op de wal en een ruime mastenberging. Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming doordat zij gebruik kunnen maken van een kraan met een vermogen tot 50 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton.

Yachtservice en refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Flevo Marina méér dan een boot op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De winterperiode benutten we graag om uw boot weer in perfecte staat te brengen voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De monteurs die het onderhoud aan uw boot uitvoeren, zijn ervaren vakmensen, zij beschikken over moderne apparatuur. Bij het winterklaar maken van de motor en het sanitair wordt gewerkt met een checklist, zodat het standaard onderhoud en het onderhoud dat u ons in opdracht heeft gegeven in zijn geheel wordt uitgevoerd. Zo wordt het schip grondig gecontroleerd.

Winterberging bij Flevo Marina. Yachtservice en refit tijdens de winterberging.

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Wij verzorgen dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het eind van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Dus is uw vlot, vest of blusser aan keuring toe? Breng het ons en wij doen de rest.

Prijslijst winterberging

Download

Winterbergingovereenkomst

Download

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief