Welkom bij Flevo Marina Jachthaven

Eersteklas faciliteiten

Aan comfort ontbreekt het u niet op Flevo Marina. Zo is elke ligplaats voorzien van een eigen 16 ampère stroomaansluiting en zijn er voldoende drinkwaterpunten op de haven.

Daarnaast beschikt de haven over een groot aantal sanitaire voorzieningen en aparte badkamers waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Ook staat een sauna tot uw beschikking. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en ruim opgezet.

Faciliteiten op en rondom onze haven

Voor uw gemak vindt u alles wat u nodig heeft op één plek. In het centrum van onze haven vindt u het havenkantoor met de receptie, de supermarkt, de watersportwinkel, de wasserette, de badkamers en de sauna.

Bij onze supermarkt kunt u niet alleen terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook voor dagvers brood van de warme bakker. Voor een breed assortiment scheepsbenodigdheden bent u bij onze watersportwinkel aan het juiste adres.

Na een heerlijke dag op het water kunt u met familie, vrienden of zakenrelaties bij restaurant ‘Aan ut Water’ genieten van een drankje of heerlijk diner. Het restaurant en het terras bieden een prachtig uitzicht over de haven en het IJsselmeer. Naast het restaurant ligt een omheinde speeltuin, deze veilige speelomgeving biedt voldoende vertier aan uw kinderen.

Fietsen

Wilt u een fiets huren? Loopt u dan even binnen bij het havenkantoor! Zo kunt u op een andere manier de mooie omgeving van Lelystad en omstreken verkennen.

De havenmeester informeert u graag over al onze mogelijkheden op en rond de haven.

Faciliteiten Flevo Marina

Accommodaties Flevo Marina

De luxe waterchalets van Flevo Marina zijn uniek. Ze drijven namelijk in de haven, direct aan het IJsselmeer en op steenworp afstand van het strand. In de zon achterover leunend in uw comfortabele terrasstoel kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven!