Eersteklas faciliteiten

Aan comfort ontbreekt het u niet op Flevo Marina. Zo is elke ligplaats voorzien van een eigen 16 ampère stroomaansluiting en zijn er voldoende drinkwaterpunten op de haven.

Daarnaast beschikt de haven over een groot aantal sanitaire voorzieningen en aparte badkamers waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Ook staat een sauna tot uw beschikking. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en ruim opgezet.

Faciliteiten op en rondom onze haven

Centraal op de haven vindt u alles wat u nodig heeft: het havenkantoor met de receptie, een wasserette, badkamers en een sauna.

Voor een breed assortiment scheepsbenodigdheden bent u bij onze watersportwinkel aan het juiste adres. En heeft u zin in een vers broodje? Tijdens de zomermaanden hebben wij dagvers brood van de warme bakker.

En na een dag op het water kunt u met familie, vrienden of zakenrelaties bij restaurant ‘Aan ut Water’ genieten van een drankje of heerlijk diner. Het restaurant en het terras bieden een prachtig uitzicht over de haven en het IJsselmeer. Naast het restaurant ligt een omheinde speeltuin met voldoende vertier voor uw kinderen.

ligplaats Flevo Marina Lelystad IJsselmeer

Fietsen

Wilt u de natuurrijke omgeving ontdekken? Huurt u dan een fiets bij de havenmeester. De Oostvaardersplassen of shoppen bij Bataviastad het is allemaal binnen ‘handbereik’.

Het team van havenmeesters informeert u graag!

Flevo Marina drijvende chalets

Waterchalets

In de haven liggen een tiental waterchalets. Hier kunt u op comfortabele en unieke wijze overnachten. In de zon achterover leunend in uw comfortabele terrasstoel kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven! Wilt u dit ervaren? Reserveren kan via www.bestmarine.nl. Voor meer informatie klikt u dan hier verder.

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief