Welkom bij Flevo Marina Jachthaven

Welkom bij Jachthaven Flevo Marina

Onze ruime jachthaven ligt vlakbij Lelystad met haar mooie natuur, een recreatiestrand aan open water en verschillende golfbanen. Vanwege de geweldige ligging van Flevo Marina bent u verzekerd van mooie vergezichten, het hele jaar door.

Vaargebied

Direct gelegen aan het IJsselmeer is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden. Binnen 10 tot 15 minuten vaart u naar de Houtribsluis die u toegang biedt tot het Markermeer.

Faciliteiten Flevo Marina

Faciliteiten

Aan comfort ontbreekt het u niet op Flevo Marina. Zo is elke ligplaats voorzien van een eigen 16 ampère stroomaansluiting en zijn er voldoende drinkwaterpunten op de haven.

Daarnaast beschikt de haven over een groot aantal sanitaire voorzieningen en aparte badkamers waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Ook staat een sauna tot uw beschikking. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en ruim opgezet.

Uw auto parkeert u op een bewaakt terrein. Verder vindt u op de haven een watersportwinkel, een wasserrette, een restaurant, diverse speeltoestellen voor de kinderen en een uitgebreide Yacht Service & Refit afdeling.

Naar faciliteiten

Plattegrond haven

Download hier de plattegrond van de haven

Wij zien u graag terug als passant, ligplaatshouder of bezoeker bij ons op de haven.

De havenmeester van Flevo Marina,

Andre Morit

Andre Morit