Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Drijvende chalets

De luxe waterchalets van Flevo Marina zijn uniek.

Ze drijven namelijk in de haven, direct aan het IJsselmeer en op steenworp afstand van het strand. In de zon achterover leunend in uw comfortabele terrasstoel kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven! Heeft u slaapplaatsen nodig tijdens een weekendje zeilen met familie en/of vrienden, dan is een chalet ideaal. Ook is het een goede basis om vanaf uw chalet de omgeving van Lelystad te leren kennen. U kunt de chalets voor een week, een midweek of een weekend bij ons huren.

Waterchalet Lodge (4 personen)

De Lodge heeft een woonoppervlakte van ca. 25 m2 en beschikt over twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer een stapelbed. Deze pittoreske vakantiewoning heeft twee openslaande deuren naar het ruime privéterras.

Waterchalet Flevo (max. 6 personen)

De Flevo heeft een woonoppervlakte van ca. 28 m2 en beschikt over twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden. In het woongedeelte kunnen twee extra slaapplaatsen gecreëerd worden. De vakantiewoning is eigentijds ingericht en krijgt door de patrijspoorten een maritieme uitstraling met prachtig uitzicht op de haven.

Reserveer hier uw waterchalet op Flevo Marina

Vul onderstaan formulier in en wij bevestigen zo spoedig mogelijk uw reservering.

Bekijk onze vacatures