Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Werkvoorbereider tentenmaker

Word jij onze nieuwe collega?

Werkvoorbereider tentenmaker m/v

 Voor uitbreiding van onze afdeling zoeken wij een gemotiveerde werknemer.

Wij werken in kleine teams en zoeken daarom een tentenmaker, met leidinggevende capaciteiten, die waarde hecht aan collegialiteit en beschikt over een positieve instelling!

Je werk vindt plaats op de jachthaven.

 

Profiel kandidaat

  •  Jij hebt ervaring in het opmeten, het maken van mallen en het plaatsen van nieuwe buiskappen, achtertenten en bimini’s. Daarnaast heb je ook ervaring en inzicht in het repareren van zeilen.
    Als meewerkend werkvoorbereider heb je naast de ervaring als tentenmaker ook feeling met leidinggeven.
  •  Jij bent mede het aanspreekpunt voor klanten, en je adviseert klanten over materiaalkeuze en uitvoering van werkzaamheden.
  • Jij kunt zelfstandig functioneren om ook op locatie de werkzaamheden uit te voeren, waarbij kwaliteit en netheid ons visitekaartje is! Wij vragen • minimaal technisch MBO niveau door opleiding en/of ervaring.• leidinggevende capaciteiten.

    • een motiverende persoonlijkheid.

Herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Bel met Marieke Verhaar (Telnr. 088 0504172) of mail naar m.verhaar@skipsmaritiem.nl.

 

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 27 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 20 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers, die aangestuurd worden door werkvoorbereiders.

 

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons: Een contract voor 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als tuiger in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.

 

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.