Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Ervaren tentenmaker, zeilmaker

Word jij onze nieuwe collega?

Ervaren Tentenmaker, zeilmaker m/v

Ben jij een enthousiast tentenmaker, zeilmaker en voel jij je thuis in een maritieme werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Jij gaat samen met je collega’s op de haven ervoor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over het canvas (bootkappen, rolfokhoezen en dergelijke) van hun zeil- en/of motorschip. Je hebt vanuit je functie contacten met klanten en leveranciers en je kan je kennis overdragen aan klanten en collega’s.

Je werk vindt plaats op de jachthaven.
Het is een gevarieerde baan waarin je al je technische en eventuele leidinggevende kwaliteiten kan gebruiken en uitbreiden bij o.a.

  • Het opmeten, het maken en mallen en het plaatsen van nieuwe buiskappen, achtertenten en bimini’s en winterkleden.
  • Het repareren van zeilen en divers canvasmateriaal.
  • Het adviseren over materiaalkeuze voor buiskappen en dergelijke.

 

Daarnaast verricht je samen met een jong en informeel team werkzaamheden rondom de

  • winterberging / tewaterlating / van schepen.

Flevo Marina vertegenwoordigt diverse dealerschappen zoals SailSelect Sails. En is daarnaast ook dealer van o.a. Seldén, Sparcraft en Furlex, Profurl en Facnor. Tevens zijn wij dealer van Lancelin lijnen.

Flevo Marina is toonaangevend producent van o.a. canvasproducten en staat garant voor canvasproducten van de hoogste kwaliteit. Naast het werken in onze zeilmakerij in Lelystad wordt ook veel werk op locatie – in de nabije omgeving – uitgevoerd.

 

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Tentenmaker (Zeilmaker) die vanuit zijn/haar (maritiem) technische vakkennis en vaardigheden breed inzetbaar is op verschillende werkzaamheden aan schepen.

  • Je kunt zelfstandig als tentenmaker, zeilmaker aan de slag en hebt wellicht reeds ervaring opgedaan.
  • Je bent fysiek fit.
  • Je bent bereid je vakkennis up-to-date te houden.
  • Heb je affiniteit met de watersport, en dan met name met het zeilen? Dan is dat een grote pré!

Herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Bel met Marieke Verhaar (Telnr. 088 0504172) of mail naar m.verhaar@skipsmaritiem.nl.

 

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 27 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 20 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers, die aangestuurd worden door werkvoorbereiders.

 

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons: Een contract voor 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als tentenmaker, zeilmaker in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.

 

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.

Bekijk onze vacatures