Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

(Leerling) schilder

Word jij onze nieuwe collega?

(Leerling) schilder m/v

Ben jij een enthousiaste (leerling) schilder en voel jij je thuis in een maritieme werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Jij gaat er samen met je collega’s op de jachthaven voor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over het onderhoud van hun schip. Je kan je kennis overdragen aan klanten en collega’s (evt. leerling schilder).

In je afwisselende functie bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:

 • Kaal halen van onderwaterschepen;
 • Schilderen  met name onderwaterschip;
 • Schilderen van gebouwen (op de haven);
 • Klein onderhoud en montage werkzaamheden aan schepen;
 • Poetsen, reinigen en diverse scheepsromp werkzaamheden;
 • Laden, lossen en verplaatsen van goederen;
 • Winterbergingsactiviteiten; assisteren bij kranen en te water laten van schepen zoals schepen van box naar kraan varen, mast voorbereiden voor mast afnemen en dekkleden aanbrengen / afhalen.

 

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige schilder, of leerling schilder die vanuit zijn (eventuele maritieme) technische vakkennis en vaardigheden breed inzetbaar is op verschillende werkzaamheden aan schepen. Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

 • Je bent leerling schilder en wilt het vak binnen ons bedrijf leren;
 • Je kunt zelfstandig als schilder aan de slag en hebt reeds ervaring opgedaan (bijvoorbeeld als schilder in de woningbouw);
 • Je bent fysiek fit en kan je als het moet in lastige bochten wringen om goed je werk te kunnen doen op die lastig te bereiken plekken in en op een schip;
 • Je bent bereid je vakkennis via interne cursussen up-to-date te brengen en/of te houden;
 • Heb je affiniteit met de watersport? Dan is dat een grote pré, maar zeker geen must! Wellicht steken wij je aan met het watersportvirus!

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 27 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 20 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers die worden aangestuurd door werkvoorbereiders. Naast officieel Volvo Penta dealer vertegenwoordigt Flevo Marina nog vele andere dealerschappen.

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons een contract voor 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als (leerling) schilder in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.

 

Bekijk onze vacatures