Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Tuiger

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een tuiger m/v

Profiel kandidaat

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste zeiler die alles weet van mast, verstaging en lijnen en kan splitsen. Wij vragen een persoon met een technisch en nautisch inzicht op MBO-niveau door opleiding en/of ervaring.

  • Affiniteit met de zeilsport is voor deze functie een ‘must’!  Enige werkervaring heeft een pré.
  • Je hebt wellicht al enige ervaring opgedaan met tuigen, en je wilt graag meer daarover leren. Of je kunt zelfstandig als tuiger aan de slag!
  • Je bent fysiek fit en vindt het geen probleem om reparatiewerk te verrichten in de mast.
  • Je bent bereid je vakkennis up-to-date te houden.

Herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Bel met Marieke Verhaar (Telnr. 088 0504172) of mail naar m.verhaar@skipsmaritiem.nl.

 

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 27 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 20 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers, die aangestuurd worden door werkvoorbereiders.

 

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons: Een contract voor 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als tuiger in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.

 

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.

 

Bekijk onze vacatures