Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Havennieuws voorjaar

De dagen worden langer en de bollen staan alweer in bloei! Tijd voor het vaarseizoen. Alleen strooit Koning Winter nog wat roet in het eten – zo ook in de eerste week van maart toen er her en der in Nederland geschaatst kon worden.

Ook in onze haven lag ijs. Wij zullen vóór het Paasweekend het water op de steiger aansluiten, maar gelet op eventuele vorst kan dat enkele dagen later worden.

Vernieuwen terras

Afgelopen maand zijn wij begonnen met het uitbreiden van het terras bij het Restaurant. Zodat u straks op het vergrote terras volop kunt genieten van uw hapje en drankje en het mooie uitzicht!

En bent u Jazz muziek liefhebber? Iedere 3e zondag van de maand brengt een Jazz band heerlijke Jazz muziek ten gehore! Zie ook de site van Restaurant Aan ut Water www.aanutwater.nl.

Nieuw 10 keer gratis overnachten met de SkipsMaritiem Membershipcard

Dit seizoen kunt u met de SkipsMaritiem Membership Card 10 keer gratis overnachten in één van de andere havens van SkipsMaritiem. De Membership Card ligt voor u klaar op het havenkantoor. Vergeet u deze niet op te halen?

Wellicht een goede gelegenheid om de sfeer mee te pakken van “Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018’. Want niet alleen in Leeuwarden zijn komend jaar culturele hoogstandjes te zien. Ook in de rest van de provincie staat het bol van de festiviteiten. We houden u in de komende nieuwsbrieven op de hoogte. Voor meer informatie check de website.

Winkel

Ook de supermarkt opent straks weer haar ‘deuren’. Vanaf goede vrijdag 30 maart a.s. kunt u weer dagelijks bij ons terecht voor lekkere verse broodjes.

Met uw nieuwe SkipsMaritiem Membership Card – op te halen bij het havenkantoor – kunt u dan meteen de  nieuwe collectie kleding en schoenen in de watersportwinkel bekijken. Met deze Membership Card ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment (m.u.v. brandstof, gas, supermarktartikelen, kranten,  postzegels en actie- en afgeprijsde artikelen) . Dus kom langs en sla uw slag!