Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Haven en ‘coronamaatregelen’

U bent van harte welkom om naar uw eigen boot te komen. Houd wel rekening met de afstandsnorm tot anderen.
In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij rekenen ook op uw medewerking, om uw en onze gezondheid te beschermen.

Voor iedereen geldt: heeft u koorts of bent u verkouden, komt u dan niet naar ons bedrijf. En blijf thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel, havenkantoor en het kantoor van Yachtservice & Refit.
  • In het havenkantoor mogen maximaal twee personen tegelijk bij de balie staan. Moet u wachten, neemt u dan ook buiten de regels van 1,5 meter afstand tot elkaar in acht.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos of met de pin.
  • Om de kans op besmetting onder ons personeel te beperken, hebben wij besloten geen booteigenaren bij onze werkzaamheden of bij tewaterlatingen toe te laten.

Voor onze hele haven geldt; houdt 1,5 meter afstand tot anderen – zo ook tot ons personeel.

De speeltoestellen zijn toegankelijk, maar wees verstandig. Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met uw (klein-) kinderen te spelen.

Op last van de overheid zijn onze sanitair-gebouwen tot en met 28 april 2020 gesloten.

Watersportwinkel

Onze watersportwinkel is weer klaar voor seizoen 2020. Ook de schappen van de supermarkt zijn weer gevuld.
Voorlopig verkopen wij geen verse broodjes in onze winkel. Wel kunt u tijdelijk gesneden brood en afbakbolletjes uit de vriezer verkrijgen.
Ook ons vers-assortiment is tijdens de coronacrises aangepast.

Houdt u ook in onze winkel de regels in acht. Zo mogen niet meer dan 5 klanten tegelijk in de winkel zijn, en zijn winkelmandjes verplicht.

Wij gaan ervan uit dat u begrip hebt voor deze maatregelen.