Ervaren elektromonteur scheepsbouw

Wij zijn op zoek naar!

Ervaren elektromonteur scheepsbouw m/v fte

Ben jij een enthousiast monteur en voel jij je thuis in een maritieme werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Jij gaat samen met je collega’s op de haven ervoor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over het onderhoud van hun zeil- en/of motorschip. Je hebt vanuit je functie contacten met klanten en leveranciers en je kan je kennis overdragen aan klanten en collega’s (evt. leerling elektromonteurs).

Je werk vindt meestal plaats op de jachthaven maar het kan af en toe voorkomen dat je op een nabij gelegen haven storingen moet oplossen.

Het is een gevarieerde baan waarin je al je technische kwaliteiten kan gebruiken en uitbreiden bij o.a.

  • Inbouwen, installeren en repareren van elektro/technische installaties van schepen. Van navigatie apparatuur tot boegschroeven, elektrische lieren, tot complete refit qua stroomvoorziening, airco/kachelsystemen en watersystemen.

Daarnaast verricht je samen met een jong team

  • Algemeen werkplaats en onderhoudswerk.
  • Winterberging / tewaterlating / varen en manoeuvreren van schepen.
  • Op- en aftuigen van schepen.

Flevo Marina vertegenwoordigt diverse dealerschappen zoals Raymarine, B&G, Simrad, Victron Energy en Webasto.

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige monteur die vanuit zijn (maritiem) technische vakkennis en vaardigheden breed inzetbaar is op verschillende werkzaamheden aan schepen.

  • Je kunt zelfstandig als elektromonteur aan de slag en hebt wellicht reeds ervaring opgedaan (als monteur van schepen of soortgelijk gebied).
  • Je bent fysiek fit en kan je als het moet in lastige bochten wringen om goed je werk te kunnen doen op die lastig te bereiken plekken in een schip.
  • Je bent bereid je vakkennis up-to-date te houden.
  • Heb je affiniteit met de watersport? Dan is dat een grote pré!

Herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Bel met Marieke Verhaar (Telnr. 088 0504172) of mail naar m.verhaar@skipsmaritiem.nl.

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 27 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 20 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers, die aangestuurd worden door werkvoorbereiders.

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons: Een contract voor 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als elektromonteur in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dab kan dat zeker.

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief