Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Captians Memo November 2016

Voor velen van u is het vaarseizoen inmiddels voorbij. Hét moment voor de winterslaap, waarbij vele schepen veilig overdekt of buiten in de stalling staan. Graag maken wij u attent op de winteracties van onze afdeling Yachtservice & Refit.

Blijft uw boot in het water overwinteren? Zorgt u dan voor goede landvasten en laat een extra landvast aan boord liggen. De havenmeester kan – in geval van storm of calamiteiten – snel een extra lijn erbij zetten.

Heeft u nog geen voorbereidingen voor de winter getroffen, en wilt u uw schip wel op de wal laten overwinteren, download dan onze winterbergingformulieren en stuur ze vandaag nog op.

Heeft u vragen over de winterberging of wilt u werkzaamheden aan uw schip laten uitvoeren, neemt u dan contact op met onze afdeling Yachtservice & Refit:
+ 31 (0)88 0504175.

PS. In de maanden december en januari is de winkel / het havenkantoor op zaterdag geopend van 9.00 – 16.00 uur en op zondag gesloten.

Diverse najaarsacties Yachtservice & Refit


Kranen
Inruilactie kaartplotter Raymarine
Verhoog de intelligentie van uw schip met de nieuwe eS Serie kaartplotter. Ontvang tot wel € 400,- cashback bij aanschaf van een aSerie of eS Serie, na inruil van uw oude kaartplotter.
Bekijk deze actie
20% korting op een
Volvo Penta motor
Is de motor van uw boot verouderd en is de motor in de loop der jaren kracht kwijtgeraakt? Profiteer dan van een aantrekkelijke manier om de prestaties van uw boot en het vaarplezier te verbeteren, en vervang de motor.
Bekijk deze actie
Nieuw bij Flevo Marina
Pontos 4 speed lieren
Zijn de lieren op uw schip aan vervanging toe of overweegt u elektrische lieren aan te schaffen, kies dan voor Pontos 4 speed lieren.
Meer informatie
10% korting op een
nieuwe schroef
Is de schroef van uw schip aan vervanging toe? Of overweegt u de overstap van een vaste schroef naar een klapschroef?
Meer informatie