Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Captains memo voorjaar

Zon, zee en wind! Het watersportseizoen 2016 is nu dan toch echt begonnen! Wij wensen u mooie Hemelvaartsdagen en daarna een spetterend Pinksteren.
Met vriendelijke groet,
Peter de Vries en team Flevo Marina
Kranen
Ervaar en beleef de watersport op Flevo Marina, 30 april en 1 mei
Tijdens het weekend van 30 april en 1 mei organiseert Flevo Marina met alle watersportbedrijven op de jachthaven een lang weekend vol informatie, actie en vooral een spetterend familie event; De Flevo Marina Watersport Experience. Zo strijden op zondag 10 teams voor de eer van de eerste Mini Schuttevaer Race. Naast zeilen, komen ook de sporten hardlopen en fietsen aan bod. De start en finish is in het midden van de haven.
Yachtservice & Refit;
Zorgeloos Varen
De afgelopen maanden stonden in het teken van onder andere enkele grote refit projecten. Een Elan 42 (motorboot), een Jeanneau Voyage 12.50, een Koopmans 35 en een Sentijn 1133 hebben een uitgebreide refit ondergaan en het resultaat mag er zijn! Wij zijn er trots op en geven u graag een kleine impressie.
Flevo Marina officieel dealer van Linder Aluminium Boten 
Sinds januari van dit jaar mogen wij ons officieel dealer noemen van de Linder Aluminium Boten. De Linder Boten staan bekend om hun lichtgewicht aluminium boten, die geschikt zijn voor vele doeleinden. De volgende modellen hebben wij in onze showroom op voorraad: Sportsman 445, Basic Sportsman 445, Catch 440 Fishing. Andere modellen kunnen natuurlijk voor u worden besteld.
Live Muziek Restaurant ‘Aan ut Water’
Naast de zondagmiddagen met Jazz muziek, kunt u ook twee keer in de maand op de vrijdagavond genieten van live muziek in het restaurant. Aanvang 21.00 uur. Noteert u de volgende data alvast in uw agenda:
vrijdag 13 mei & vrijdag 27 mei
Talamex, 20 Inch
Aluminium frame met Dahon gepatendeerd autolock vouwsysteem
Van € 369,00 voor € 279,00
Talamex 7×50
Autofocus met kompas.
Inclusief tas en draagriem met drijfgordel
Van € 129,00 voor € 89,00
Star Fenders
Navy/zwart/wit/ grijs/blauw

4 HALEN 3 BETALEN

U ontvangt de voordeligst geprijsde fender gratis

Comfort seats
Comfort seat classic mini
Van € 78,50 voor € 67,50Comfort seat classic
Van € 81,50 voor € 72,50