Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Zeilevenementen vanuit Flevo Marina

Van 25 t/m 28 mei vindt de NRW Cup plaats. Op Hemelvaartsdag komen de deelnemende schepen aan in de haven. Vrijdag en zaterdag worden de wedstrijden verzeild voor de kust van Lelystad. (meer…)

Lees meer...

Tuiger

Tuiger m/v
Wij zoeken een sportieve, enthousiaste aanpakker, die affiniteit heeft met de (wedstrijd-)zeilsport.
De werkzaamheden van een tuiger bestaan uit o.a. het tuigen van schepen, reparatiewerkzaamheden aan tuigage, lieren en het splitsen van lijnen en vallen.
Heb je plezier in het werken in de watersport, ben je bereid je intern te verdiepen in het vak van tuiger of heb je reeds (werk-)ervaring als tuiger. Vind je daarnaast een prettige werksfeer en goede primaire-/secundaire arbeidsvoorwaarden een pré, solliciteer dan naar deze baan!
De…

Lees meer...

Ontmoet ons op boot Düsseldorf 2017

Begint het watersportgevoel alweer te kriebelen? Op s ‘werelds grootste watersportbeurs ‘Boot Düsseldorf’ kunt u alvast genieten van al het moois op watersportgebied. De beurs heeft dit jaar als thema ‘360° Watersport beleven’ en vindt plaats van 21 januari t/m 29 januari 2017.
(meer…)

Lees meer...

Openingstijden rondom de kerst

Vanaf donderdag 22 december 12.00 uur zijn de receptie/winkel/het havenkantoor en de werkplaats gesloten. Op maandag 2 januari zijn deze afdelingen weer bemand.
(meer…)

Lees meer...

Captians Memo November 2016

Voor velen van u is het vaarseizoen inmiddels voorbij. Hét moment voor de winterslaap, waarbij vele schepen veilig overdekt of buiten in de stalling staan. Graag maken wij u attent op de winteracties van onze afdeling Yachtservice & Refit.
Blijft uw boot in het water overwinteren? Zorgt u dan voor goede landvasten en laat een extra landvast aan boord liggen. De havenmeester kan – in geval van storm of calamiteiten – snel een extra lijn erbij zetten.
Heeft u nog geen…

Lees meer...

Skips Sails & Rigging najaarsacties

Bij onze zeilmakerij kunt u terecht voor alle soorten werkzaamheden op het gebied van canvas: o.a. kappen, zonnetenten, huiken en wintertenten. Zo controleren wij bij alle canvas de naden en vervangen indien nodig de drukkers. Ook maken wij ritsen weer gangbaar of worden naar wens vensters vervangen.
Kappen, huiken en zeilen worden door weer en wind en in het gebruik vuil. Daarom is het mogelijk canvas te laten wassen en impregneren. Ook kunnen de zeilen gereinigd worden. Biedt u uw…

Lees meer...

Nieuw bij Flevo Marina: Pontos 4 speed lieren

Zijn de lieren op uw schip aan vervanging toe of overweegt u elektrische lieren aan te schaffen, kies dan voor Pontos 4 speed lieren.
(meer…)

Lees meer...

Finn Battle voor Spieren voor Spieren

TEAM HEINER SPIEREN VOOR SPIEREN FINN BATTLE
Wanneer: 29 en 30 oktober 2016
Waar: Flevo Marina te Lelystad
(meer…)

Lees meer...

Vacatures diesel-/elektromonteurs

Per direct gezocht!
Ervaren diesel-/elektromonteurs allround m/v fte
Voor onze afdeling Yachtservice & Refit op onze locatie Flevo Marina te Lelystad:
voor zowel het inbouwen en repareren van (elektro-) technische installaties als het inbouwen en repareren van motoren in pleziervaartuigen. Je adviseert klanten en leidinggevenden over de uitvoering en materiaalkeuze en kunt goed zelfstandig werken op kwalitatief hoog niveau. Je hebt technisch MBO-niveau door opleiding en/of ervaring, uitgebreide kennis van (elektro-)technische installaties c.q. kennis van motoren van pleziervaartuigen en bent bereid tot…

Lees meer...

Captians Memo september 2016

De vakanties zijn inmiddels voorbij en het watersportseizoen loopt langzaam af. Ongetwijfeld krijgen wij nog een paar mooie nazomerse weekeinden. Voor u en voor ons betekent dit tijd om na te denken over de winterberging en – voor onze vaste liggers – tijdens het nazomerfeest het seizoen te evalueren.

Winterberging en actie
Skips Sails & Rigging

Afgelopen week hebben wij de winterbergingsformulieren voor het komende winterseizoen verstuurd. Velen van u hebben deze al geretourneerd en de data voor het kranen – zowel…

Lees meer...