Welkom bij Flevo Marina Watersportcentrum

Nieuws

Vacatures diesel-/elektromonteurs

Per direct gezocht!
1e DIESELMONTEUR m/v fte
Voor onze afdeling Yachtservice & Refit op onze locatie Flevo Marina te Lelystad:

Jij hebt uitgebreide kennis van motoren en elektrotechniek. Heb je deze kennis paraat voor pleziervaartuigen en/of ervaring met buitenboordmotoren of ben je bereid daarvoor cursussen te doen, dan word jij misschien onze nieuwe collega.
Jij bent in staat om op kwalitatief hoog niveau zelfstandig te functioneren, om ook op locatie (alleen) de reparaties uit te voeren. En je adviseert klanten en indien nodig leidinggevenden over…

Lees meer...

Tentenmaker

Word jij onze nieuwe collega?
Gemotiveerde ervaren tentenmaker m/v
Met ervaring in het inmeten, maken en plaatsen van buiskappen, achtertenten en bimini’s.
Flevo Marina is toonaangevend producent van o.a. canvasproducten en staat garant voor canvasproducten van de hoogste kwaliteit. Naast het werken in onze zeilmakerij in Lelystad wordt er ook veel werk uitgevoerd op locatie, zoals het opmeten, het maken van mallen en het plaatsen van diverse nieuwe buiskappen en tenten.
Voor de uitbreiding en versterking van onze afdeling zijn wij op zoek naar een…

Lees meer...

Ontmoet ons op boot Düsseldorf 2018

Begint het watersportgevoel alweer te kriebelen? Op s ‘werelds grootste watersportbeurs ‘Boot Düsseldorf’ kunt u alvast genieten van al het moois op watersportgebied. De beurs vindt plaats van 20 januari t/m 28 januari 2017.
(meer…)

Lees meer...

Tips voor het najaar en de winter

Hierbij brengen wij een aantal aandachtspunten onder de aandacht voor de winterberging.
(meer…)

Lees meer...

Openingstijden winter 2017-2018

Tijdens de winterperiode zijn voor een aantal afdelingen de openingstijden gewijzigd.
(meer…)

Lees meer...

Grondige opruimronde

De afgelopen periode hebben wij onze terreinen en loodsen grondig opgeruimd en zijn oude schepen en achtergebleven materialen afgevoerd.
(meer…)

Lees meer...

Zeilevenementen vanuit Flevo Marina

Van 25 t/m 28 mei vindt de NRW Cup plaats. Op Hemelvaartsdag komen de deelnemende schepen aan in de haven. Vrijdag en zaterdag worden de wedstrijden verzeild voor de kust van Lelystad. (meer…)

Lees meer...

Openingstijden rondom de kerst

Vanaf donderdag 22 december 12.00 uur zijn de receptie/winkel/het havenkantoor en de werkplaats gesloten. Op maandag 2 januari zijn deze afdelingen weer bemand.
(meer…)

Lees meer...

Captians Memo November 2016

Voor velen van u is het vaarseizoen inmiddels voorbij. Hét moment voor de winterslaap, waarbij vele schepen veilig overdekt of buiten in de stalling staan. Graag maken wij u attent op de winteracties van onze afdeling Yachtservice & Refit.
Blijft uw boot in het water overwinteren? Zorgt u dan voor goede landvasten en laat een extra landvast aan boord liggen. De havenmeester kan – in geval van storm of calamiteiten – snel een extra lijn erbij zetten.
Heeft u nog geen…

Lees meer...

Skips Sails & Rigging najaarsacties

Bij onze zeilmakerij kunt u terecht voor alle soorten werkzaamheden op het gebied van canvas: o.a. kappen, zonnetenten, huiken en wintertenten. Zo controleren wij bij alle canvas de naden en vervangen indien nodig de drukkers. Ook maken wij ritsen weer gangbaar of worden naar wens vensters vervangen.
Kappen, huiken en zeilen worden door weer en wind en in het gebruik vuil. Daarom is het mogelijk canvas te laten wassen en impregneren. Ook kunnen de zeilen gereinigd worden. Biedt u uw…

Lees meer...